Prylarna alla familjer måste ha med på resan

A och o för en skön familjesemester är klok planering. För en lyckad familjesemester finns det några teknikprylar som ni måste packa ner. Prylar som underlättar under resan och som ger både föräldrar och barn mer lugn och ro.

Packtips till mobilen

Det är inte bara människor som behöver saker med sig på resan, även mobilen och surfplattan behöver sina saker för att fungera optimalt. Idag är ju mobilen en lika självklar som resekompis som plånboken och passet. Under själva resan, när ni sitter i bilen, i flyget eller på tåget, och väl framme på plats kommer ni ju att använda mobilen varje dag. Den är ju ständigt med. Investera i ett par powerbanks så kan ni alltid ringa och kolla Google Maps. Eftersom många använder mobilen som kamera och kartläsare är det klokt att ha minst två powerbanks med. Särskilt som kanske alla i familjen har en varsin mobil. Skydda också mobilerna, de behöver både skärmskydd och ett bra skal. Glöm inte heller att ta med en extra laddare och USB-kabel. Saker tappas bort och går lättare sönder när de ligger nedknölade i väskor. Köp dina teknikprylar hos Teknikdelar som har allt för din mobil.

Skönare resa

För att göra resan skönare bör ni också packa ner hörlurar, helst trådlösa. Då kan två personer lyssna på samma musik eller podcast utan att behöva krocka huvudena i bilen. Väl framme är det riktigt skönt att ha en trådlös laddare till mobilen. Färre sladdar är alltid bra. Sladdar slingar in sig och gör er mindre fria. Åker ni utanför EU? Kolla uttagen. Kanske behöver ni en adapter för mobilladdaren.