Tänk efter innan du reser under år 2020

Är det något alla känner till år 2020 så är det såklart covid-19 och dess spridning över världen. Pandemin som har sin rot i Kina har fortfarande inte passerat och flera länder sätter återigen in åtgärder för att begränsa smittan. Det påverkar så klart även möjligheten till att resa.

Vårda huden även utomlands

Även om man kanske bör undvika att resa utomlands just nu, så finns det ju vissa fall då man av olika anledningar måste. Man vill inte åka till ett annat land och riskera att bli smittad samt belasta ett annat lands sjukvård som kanske redan går på knäna. Att vårda huden är viktigt oavsett var man befinner sig, och visst hade det varit härligt att smörja in kroppen med solskyddsfaktor och njuta av solen i Spanien eller en långweekend på den franska rivieran. Men de länderna har för tillfället många inresebegränsningar. Men om du vill ha en touch av Frankrike kan du istället skaffa hudvårdsprodukter från la Roche Posay som baserar sina hudvårdsprodukter på thermalskt källvatten och som mer än 25 000 dermatologer rekommenderar.

Hur ska man resa år 2020?

Det man ska tänka på om man ska ut och resa i Sverige 2020 är framför allt att resa i egen bil. Det är inte rätt år att semestra genom att resa kollektivt. Att hyra en husvagn eller en husbil är ett utmärkt val för att njuta av de mysiga campingarna som finns runt om i landet. Husvagnssemestrar är verkligen underskattade och det är ett perfekt sätt att samla hela familjen och ha kul i varandras sällskap.

Man bör i alla fall definitivt ha i åtanke att vi just nu lever under en pandemi, och kan man inte garantera avstånd och andra riktlinjer som finns så kanske man helt enkelt får vänta med resan till efter pandemins slut.